Siska Schoeters vanavond op tv met gloednieuw programma dat je dagelijks kan bekijken
PMN
Siska Schoeters vanavond op tv met gloednieuw programma dat je dagelijks kan bekijken
Foto: VRT1

Vanavond is het uitkijken naar een nieuw programma. Op VRT1 zien we Siska Schoeters in ‘Goed Gespeeld’. Een programma dat je dagelijks gaat kunnen bekijken.

Deze zomer wordt er één vol met sport op VRT1. Zo is er onder andere het EK, de Ronde van Frankrijk, de Olympische en Paralympische Spelen. Siska Schoeters gaat ons voorbereiden op die sportzomer.

‘Goed Gespeeld’ is een spelprogramma waarin vier duo’s van amateurclubs het tegen elkaar opnemen. Elke dag beoefenen ze een andere sport. Beginnen doen we vanavond met padel.

Niet alleen de eer staat op het spel, maar ook een heleboel sportmaterialen én twee tickets voor de Olympische Spelen in Parijs, geschonken door Sport Vlaanderen. De kandidaten zullen tot het uiterste moeten gaan.

Het is wel zo dat de padelclub vanavond in het voordeel zal zijn. Daarom krijgt elke ‘thuisploeg’ het nadeel van de een BV: een Beperkende Vlaming. Die BV vervangt een van de twee spelers van de thuisploeg tijdens de proef. Maar ze worden best niet al te goede vrienden, want een dag later doet die BV alweer mee met het volgende team dat gastheer speelt. De deelnemende BV’s zijn Joris Hessels, Kim Van Oncen, Robin Keyaert, Jan Van Looveren en Linde Merckpoel.

‘Goed Gespeeld’ is er vanaf vandaag elke dag om 19:45 uur. De sportzomer op VRT1 is zo ook toch al een beetje begonnen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.