Stephanie Planckaert weer blij om in België te zijn: “Het was heftig in Frankrijk”
PMN
Stephanie Planckaert weer blij om in België te zijn: “Het was heftig in Frankrijk”
Foto: Instagram @stephanieplanckaert

Stephanie Planckaert bracht de zomermaanden door in Frankrijk. Daar heeft ze niet stilgezeten.

De familie Planckaert heeft in Frankrijk een aantal jaren geleden hun eigen kasteel gekocht. Dat zijn ze nog steeds aan het renoveren.

Daarnaast organiseren ze voor het kasteel ook glampingweekends. Ze deden dat deze zomer voor de tweede keer. Heel de familie is dan aanwezig op het terrein.

“Ik ben blij dat ik in België ben. Ik heb deze zomer al hard moeten werken in Frankrijk. We hebben twee glampingedities achter de rug”, bedenkt Stephanie Planckaert zich in het VRT1-programma ‘Zomeravonden’.
(Lees verder onder de foto)

“Ik ben blij dat ik in België ben. Ik heb deze zomer al hard moeten werken in Frankrijk. We hebben twee glampingedities achter de rug

“Die glampings zijn al bijna een festival. Het is veel opbouwen, heel veel onderhoud van gans het terrein. We hebben telkens rond de 75 mensen.”

Maar heel veel van de zomeravonden heeft Stephanie niet kunnen genieten. Met 75 mensen wordt het nooit rustig. Het maakt wel dat de glampingweekends opnieuw een groot succes waren.

“Het is wel heftig. Dat is vier dagen gaan non-stop, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Voor de hele familie is dat één van onze levensprojecten”, legt Stephanie uit.

Het is nog niet duidelijk of er volgend jaar ook nog glampingweekends komen voor het kasteel. Dit jaar waren ze alvast in een mum van tijd uitverkocht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.