Vreselijk nieuws over 'Kamp Waes'-deelnemer: 'Grensoverschrijdend berichten aan 14-jarig meisje'
LHX
Vreselijk nieuws over 'Kamp Waes'-deelnemer: 'Grensoverschrijdend berichten aan 14-jarig meisje'
Foto: Photonews

Youssef Challouki is niet alleen professioneel kickbokser, maar ook leerkracht. Hij nam deel aan het afgelopen seizoen van 'Kamp Waes'.

In 'Kamp Waes' haalde Youssef Challouki het einde niet, maar toch zette hij een straffe prestatie neer. Onder meer met zijn sympathieke verschijning en zijn lijfspreuk 'Pijn is fijn met een p' maakte hij veel indruk op de kijkers.

Helaas is er nu minder fraai nieuws over hem. Het Laatste Nieuws meldt dat hij net voor het einde van het schooljaar ontslag genomen heeft op het Scheppersinstituut in Deurne, waar hij de vakken 'Maatschappij & welzijn' en 'Mens en samenleving' geeft.

De reden? Hij zou verschillende berichten naar een 14-jarige leerlinge hebben gestuurd waarin hij haar voorstelt om af te spreken en seks te hebben. Het meisje toonde die berichten aan haar ouders, waarop ze meteen naar de directie stapten.

Youssef zelf wil voorlopig geen commentaar geven over het incident, laat zijn advocaat weten. "Hij wacht op een mogelijke reactie van de politie en/of het openbaar ministerie en zal dan zijn volledige medewerking verlenen", klinkt het. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VRT MAX (@vrtmax_be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.