Zita Wauters duidelijk voor wie haar hart wil veroveren: "Dat zou ik snel beu zijn"
COS
Zita Wauters duidelijk voor wie haar hart wil veroveren: "Dat zou ik snel beu zijn"
Foto: Instagram @zitawauters

Zita Wauters zien we deze zomer bij 'Zomerhit'. Voor het online luik van het programma gaat ze backstage praten en activiteiten doen met de artiesten.

Zita Wauters is deze zomer vrijgezel. Ze was enkele jaren samen met Ralph Cannie, maar vorige zomer raakte bekend dat ze uit elkaar waren gegaan. Nadat ze eerder al eens een korte relatiepauze namen, gaan ze sinds hun breuk verder als vrienden door het leven. 

Zita's hart winnen, dat gaat volgens het 'Zomerhit'-gezicht niet zo makkelijk. "Mij proberen verleiden, is echt moeilijk. Als ik het niet voel, gaat het sowieso niet lukken. Je zal me niet kunnen overtuigen", vertelt Zita in 'Zomerhit Confessions'.

"Ik hou er niet van als jongens te klef doen. Te 'prinsesje'. Ik heb dan eerder een bad boy nodig, maar ook niet té. Het moet een goede compensatie zijn", bedenkt Zita zich. "Als je alles voor mij zou doen, of te makkelijk zou zijn, dan zou ik het snel beu zijn."

Een type heeft Zita niet echt, maar ze heeft wel één vereiste en dat is grappig zijn. "Ik wil me echt stuk kunnen lachen. Dat vind ik echt belangrijk. En voor de rest: ik stel eigenlijk niet zoveel eisen. Maar toch ben ik moeilijk", lacht ze.

"Een type heb ik niet per se, ik val meer op de persoon. Als je er echt een goede klik en vibe mee hebt...", aldus Zita. "Een toffe man en een coole papa voor je kinderen ooit", vat Niels Destadsbader samen. "Ja, exact. Dat wil ik heel graag."

Meer nieuws

Meer nieuws

.