Zo mooi! Kristel Verbeke doet in het oog springende onthulling over 'nieuw' huwelijk met Gene Thomas
COS
Zo mooi! Kristel Verbeke doet in het oog springende onthulling over 'nieuw' huwelijk met Gene Thomas
Foto: Instagram @kristelverbeke

Kristel Verbeke maakte deze zomer een fantastische reis. Samen met haar echtgenoot Gene Thomas en hun twee dochters Lily en Nanou trokken ze naar de Verenigde Staten.

In de MNM-podcast 'Sandermans Zaken' ziet Sander Gillis in de Waze-app de westkust van Amerika. "Daar zijn we deze zomer geweest. We hebben een hele rondreis gedaan met de kinderen. Dat was de max. Geëindigd in Las Vegas en daar opnieuw getrouwd", vertelt Kristel Verbeke.

"Twintig jaar getrouwd en daar opnieuw de wedding vows gedaan. We hadden zoiets van: gaan we een feest doen? We gaan toch iets doen, want twintig jaar is toch niet niets. En ik ben voor de eerste keer op mijn knie gegaan", onthult Kristel. "Ik heb gezegd: 'Liefje, wil je alsjeblieft met mij trouwen in Las Vegas?' Met de kinderen erbij."

"Dat was niet alleen voor 'ik ben getrouwd in Las Vegas', maar gewoon dat moment terug beleven. We wilden toch naar Amerika met de meisjes, omdat ze vaak zeggen: 'Je hebt maar achttien zomers met je kinderen.' Ik koester ook wel dat we dit nu samen gedaan hebben, bijna drie weken samen onderweg in de auto. Dat was echt heel schoon. Ik was heel blij dat ze erbij waren natuurlijk."

Zonder jou zou het leven zoveel moeilijker zijn. Onze thuis is waar jouw hart is.

In de Notities-app komt Sander ook iets heel persoonlijks tegen: Kristels geloften. "Liefste liefje, ik had nooit kunnen dromen dat ik een man zou ontmoeten zoals jij, een mooie, slimme, getalenteerde man. Je bent diegene die mij, de meisjes en Chewie altijd op de eerste plek zet", klinkt het in de geloften.

"Je bent de liefste man, ik voel me veilig bij jou. Je geeft me zelfvertrouwen, zet me met liefde op mijn plaats, houdt me jong en positief. Zonder jou zou het leven zoveel moeilijker zijn. Onze thuis is waar jouw hart is. Ik hou van jou", aldus Kristel in haar geloften.

"Mijn manneke is zo belangrijk voor mij. Ik word emotioneel", geeft ze toe. "Ik zie die zo graag die mens. Misschien klinkt het een beetje suf. Ik had nooit gedacht dat ik een man zou vinden die me zo graag ziet en dat ik zo lang in een relatie zou zitten die me zo compleet maakt en waarin ik mezelf kan zijn, waarin ik melig en soms ook vervelend mag zijn. Dat is het schoonste dat je kan zijn: jezelf."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kristel Verbeke (@kristelverbeke)

Meer nieuws

Meer nieuws

.