Zorgwekkende reacties na eerste aflevering van nieuw programma Tom Waes
PMN
Zorgwekkende reacties na eerste aflevering van nieuw programma Tom Waes
Foto: VRT1

Tom Waes heeft met ‘Eerste Keus’ een nieuw programma. Dat konden we zondagavond voor het eerst zien bij VRT1. Er komt veel reactie op het programma.

Tom Waes wil samen met Wetstraatjournalist Pieterjan De Smedt jongeren warm maken voor politiek. Er zijn heel wat jongeren die op 9 juni voor de eerste keer gaan stemmen. Zij mogen hun vragen stellen aan onze politici.

“Het was pittig”, zei Bart De Wever (N-VA) na afloop. Zijn collega Sammy Mahdi heeft zich dan weer goed geamuseerd, net als Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. De jongeren deelden hun bekommernissen met hen.

Er komt heel wat reactie op het programma. De kijkers maken zich vooral heel wat zorgen over die jongere generatie. Veel van hen blijken immers tegen een burn-out aan te lopen.

“Dat is wel heel zorgwekkend”, klinkt het in de reacties op het programma. “De regering doet veel te weinig voor hen. Daar moet verandering in komen!”

Er zijn ook kijkers die kritisch zijn. “Waarom moet dit programma bij VRT1? Het is meer een programma om op Canvas uit te zenden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.