'Familie'-kijkers doen straffe ontdekking: 'Dit staat er te gebeuren'
LHX
'Familie'-kijkers doen straffe ontdekking: 'Dit staat er te gebeuren'
Foto: VTM

Het nieuwe seizoen van 'Familie' is weer volop aan de gang. Dat betekent dat er ook weer heel wat gespeculeerd wordt over de verhaallijnen die eraan zitten te komen.

'Familie' heeft een grote schare betrokken fans, die steeds benieuwd zijn naar wat er staat te gebeuren. Daarbij wordt er heel wat speurwerk verricht.

Zo heeft een fan iets bijzonders ontdekt op de website figuratie.be, waarop mensen zich kunnen aanmelden om te figureren in films en series. Daar staat er een vacature voor "groepsleden therapie".

"Ze zoeken mensen voor groepstherapie. Iemand van de vaste cast zal dus in therapie zijn", is de conclusie. Dat zou wel eens Raven (Aaron Blommaert) kunnen zijn. Hij zit momenteel immers aan de drugs en het gaat van kwaad naar erger. 

"Ze zoeken ook nog een agent. Dus misschien gaat Raven het te bont maken of wordt hij betrapt bij het kopen van drugs en vervolgens in een ontwenningskliniek opgenomen", luidt een andere speculatie.

Andere kijkers vermoeden dat het wel eens over iemand anders dan Raven zou kunnen gaan. "Misschien wel Veronique", wordt er geschreven. "Of Mieke, na alles wat ze heeft meegemaakt."

Wie het ook is, één ding staat vast. De scènes moeten nog opgenomen worden (meer bepaald op 13 en 20 september), dus het zal nog maanden duren voor ze op televisie te zien zullen zijn. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.