'Familie'-kijkers weten het nu zeker: "Je ziet gewoon dat hij liegt"
LHX
'Familie'-kijkers weten het nu zeker: "Je ziet gewoon dat hij liegt"
Foto: VTM

Joris, het personage van Jan Sobrie, zorgt al een hele tijd voor veel ophef onder 'Familie'-kijkers. Het lijkt erop dat zijn ware identiteit langzaam aan de oppervlakte komt.

Joris lijkt er steeds te zijn voor Louise, maar veel 'Familie'-kijkers vermoeden al een hele tijd dat hij andere intenties heeft. Zij denken dat hij eigenlijk Bert is en verantwoordelijk is voor de aanslag op Bart en de brand bij Marie-Rose en Peter.

Zij lijken gelijk te hebben. Inmiddels heeft Hanne hem al door. "Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar... Niet iedereen is blijkbaar fan van mij in de familie. Ik ben vandaag verhoord door de politie", vertrouwt Joris Louise toe.

"Hanne beschuldigt mij van de aanslag op haar papa. En van die brand waar je vader en je oma..." "Sorry, wablieft?", is Louises reactie. Zij kan het niet geloven, maar het is duidelijk dat het net rond Bert zich langzaamaan sluit.

"Je ziet gewoon dat hij liegt", vinden de kijkers. "Iedereen loopt er met open ogen in, behalve Hanne." "Hoe lang gaat het nog duren voor ze hem door hebben?"

"De opperschurk van 'Familie' is helemaal terug: Joris is niemand minder dan Bertje!", klinkt het ook. "Ze zullen raar opkijken als blijkt dat Hanne gelijk heeft."

Meer nieuws

Meer nieuws

.