Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over seizoensfinale van Familie
WVDS
Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over seizoensfinale van Familie
Foto: VTM

Familie loopt tegen de zomerstop aan en de seizoensfinale zit eraan te komen op 28 juni en het belooft opnieuw explosief te worden. Booswicht Bert broedt namelijk op een plan.

In Familie wordt het tempo door de schrijvers opgedreven met de seizoensfinale in het vooruitzicht. Zo zien we hoe Bert een aanslag voorbereidt om in één keer iedereen van de familie om te laten komen.

Kijker hebben soort déjà vu gevoel bij seizoensfinale van Familie

Kijkers zien het gebeuren en hebben allemaal dezelfde mening. “Origineel is de finale precies niet,” vat iemand het samen.

“Wordt wat afgezaagd elk jaar opnieuw en opnieuw wordt er een aanslag ingepompt. Geen enkele maffiafamilie die zo geviseerd werd of wordt, het wordt wat teveel.”

Iemand doet zelfs een voorspelling hoe de seizoensfinale zal eindigen: “In de seizoensfinale zal er een knal zijn en we moeten dan 2 maanden wachten op wat er gebeurd is.”

Of “Iets in mij zegt dat Hanne hier heel slecht gaat uitkomen, dat zij in coma zal eindigen ofzo en de familie zal zich dan heel schuldig voelen dat ze haar niet geloofd hebben.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.