Kürt Rogiers verklapt al wat er staat te gebeuren: “Hopelijk nemen makers mij dat niet kwalijk”
PMN
Kürt Rogiers verklapt al wat er staat te gebeuren: “Hopelijk nemen makers mij dat niet kwalijk”
Foto: VTM

Het is uitkijken naar de start van het nieuwe seizoen van ‘Familie’. Dat begint vanavond. Veel fans kijken daar hard naar uit.

Kürt Rogiers speelt in ‘Familie’ de rol van Lars. We zagen zijn personage in de seizoensfinale geen rol van betekenis spelen. “De kijkers van ‘Familie’ zeggen soms dat het een beetje te veel de ‘Lars De Wulf-show’ is, dus we hebben daar eens naar geluisterd,” reageert de acteur bij Het Laatste Nieuws. “Alle schijnwerpers stonden weer op de Van Den Bossches.”

“Ik vond het een zalige seizoensfinale. Er was de terugkeer van Rita en Maarten die terugkwam. Al die Van Den Bossches aan een grote tafel, dat is toch heerlijk, al die iconen die terugkomen. En ja, als Lars dan wat stiller moet zijn en gewoon zijn 20 jaar jongere vriendin zwanger maakt, so be it.”

Kürt Rogiers zegt dat de zwangerschap van Stefanie een belangrijke verhaallijn wordt in het najaar

De vraag is of Stefanie ook zo blij gaat zijn met haar zwangerschap? “Het idee van het kind wordt dit najaar een belangrijke verhaallijn, niet alleen voor Lars en Stefanie, maar ook voor iedereen rondom hen. Benny is de beste vriend van Lars, maar die wordt dan de grootvader van mijn kind. Brigitte vindt Stefanie een golddigger, dus dat is het ultieme plan, natuurlijk. En dan heb je ook nog Raven, die daar rondloopt met al zijn hormonen. En dan die mooie, prachtige, jonge vrouw van zijn vader die daar is. Het wordt een heel fijn najaar.”

Het is niet zo dat Kürt zelf gevraagd heeft voor deze verhaallijn. “Ik heb een paar vrienden die nu achter jonge vrouwen aan zitten; het lijkt mij heel vermoeiend. Maar ik was heel blij met Jasmijn, want zij is een klasbak. Het is een heel fijne vrouw, maar ook geweldig als actrice. De makers zijn wel naar mij gekomen en hebben gezegd dat ze met het idee spelen om Lars een veel jongere vriendin te geven. Zowel ik als Jasmijn zagen dat zitten.”

Kürt wil ook nog wat kwijt over wat we de komende weken mogen verwachten. “Dan moet je even terugspoelen naar wat ik nu allemaal gezegd heb. Ik heb eigenlijk al een paar goede spoilers gegeven. Terwijl ik het aan het zeggen was, dacht ik: ik hoop dat de makers dit oké gaan vinden.” Het zou alleszins niet verbazen als Raven ook verliefd wordt op Stefanie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.