Roel Vanderstukken reageert op speculaties van 'Familie'-kijkers: "Weet niet hoe ze daarbij komen"
LHX
Roel Vanderstukken reageert op speculaties van 'Familie'-kijkers: "Weet niet hoe ze daarbij komen"
Foto: Medialaan

De kijkers van 'Familie' stellen zich al een hele tijd vragen over het personage van Joris Nuyens. Roel Vanderstukken reageert op de vele speculaties.

Het is de kijkers van 'Familie' al lang duidelijk: Joris heeft iets te verbergen. Velen zijn er na de voorbije maanden rotsvast van overtuigd dat hij eigenlijk Bert is.

In een interview met Het Laatste Nieuws licht Roel Vanderstukken, die de rol van Benny speelt, alvast een tipje van de sluier over de seizoensfinale. Hijzelf zal er geen al te grote rol in spelen, verklapt hij al.

"Maar spannend wordt het sowieso", voorspelt hij. Daar zou Joris wel eens iets mee te maken kunnen hebben, al stelt Roel zich wel vragen bij de speculaties van de kijkers.

"Ik weet eigenlijk niet hoe kijkers daarbij komen, hoe ze de link leggen naar Bertje", zegt hij. "Denk je dat hij een masker op heeft dat hij kan aftrekken?" 

Ondanks zijn sceptische reactie vindt Roel het wel een goed idee. "Als Joris en Bert niet dezelfde persoon zijn, moet ik dat misschien eens in het oor van de scenaristen fluisteren, want dat is wel een serieuze plottwist. Dat zou goed zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.