VTM heeft belangrijk nieuws over de seizoensfinale van 'Familie'
LHX
VTM heeft belangrijk nieuws over de seizoensfinale van 'Familie'
Foto: VTM

Het schooljaar loopt op zijn einde, en dat betekent dat de seizoensfinal van 'Familie' eraan zit te komen. Voor alle trouwe fans van de soap heeft VTM groot nieuws.

Op vrijdag 28 juni wordt de seizoensfinale van 'Familie' uitgezonden. Die belooft enorm spannend te worden. Opperschurk Bert is immers zijn ultieme wraak aan het voorbereiden, en dat zou wel eens kunnen betekenen dat de dagen van de Van den Bossches geteld zijn.

Net als vorig jaar zorgt VTM voor extra beleving. Wie als eerste samen met de cast wil ontdekken wat de razend spannende seizoensfinale in petto heeft, kan dat doen op de exclusieve avant-première, op donderdag 27 juni in Kinepolis Antwerpen. Daarvoor kan je tickets kopen op vtm.be.

Op 21 juni wordt de seizoensfinal van 'Milo' uitgezonden, wat betekent dat 'Familie' een avondje pauze neemt. Maar niet getreurd, dat maakt de zender dubbel en dik goed.

De week nadien worden de fans namelijk verwend met twee dubbelafleveringen. Zowel op donderdag 27 juni als op vrijdag 28 juni is er dus dubbel 'Familie'-plezier verzekerd. Begin al maar af te tellen!

Meer nieuws

Meer nieuws

.