Wat bezielt ze toch? Zo erg wat 'Familie'-acteur Ray Verhaeghe (97) is overkomen
COS
Wat bezielt ze toch? Zo erg wat 'Familie'-acteur Ray Verhaeghe (97) is overkomen
Foto: VTM/Medialaan

Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe zijn al jarenlang vaste waarden bij 'Familie'. De soapacteurs zijn intussen allebei al 97 jaar.

Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe kennen we natuurlijk allemaal als de Bomma en Albert uit 'Familie'. Met hun 97 lentes denken de acteurs nog lang niet aan stoppen. Meer nog: ze vragen de scenaristen van 'Familie' zelf om vaker in de reeks te passeren.

Annie en Ray zijn het oudste soapkoppel ter wereld. Daarvoor werden ze recent officieel gehuldigd door Peter Van de Veire en Kim Van Oncen bij 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio2. Het tv-koppel werd thuis door Kim en een taxichauffeur opgehaald en naar de radiostudio gebracht.

Kim vroeg zich af wat Annie en Ray zoal doen wanneer ze niet op de set verwacht worden. "Ik doe mijn huishouden. Ik kook, was, strijk", zegt Ray die nog alles zelf doet. "Ik lees, beluister muziek... Ik ga naar operavoorstellingen", zegt Ray.

"Je hebt dan vrienden met wie je iets gaat doen?", vraagt Kim zich af. "Nee. Die zijn allemaal gestorven. Als je 97 jaar bent... Al mijn collega's van het theater vroeger zijn er allemaal niet meer", zegt Ray, die voor gezelschap vooral op zijn kinderen en kleinkinderen kan rekenen.

"En ik heb schitterende buren. Als ik problemen hebt, kan ik er altijd terecht voor wat het ook is", zegt Ray. "Ze hebben twee keer bij mij ingebroken. Dan kan je beroep doen op de buren. De laatste keer heb ik vier nachten bij de buren geslapen, want mijn huis kon niet meer dicht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.