Actua Bram Verbruggen voorspelt dat een deel van ons land slecht weer te wachten staat de volgende twee dagen
WVDS
Bram Verbruggen voorspelt dat een deel van ons land slecht weer te wachten staat de volgende twee dagen
Foto: PhotoNews

Donderdag sloten we af met redelijk zonnig weer. Maar blijft dat ook voor de laatste dag van de week en het weekend? Bram Verbruggen vertelt het ons.

“Vrijdag is er eerst ochtendgrijs, maar snel krijgen we opklaringen, waardoor de voormiddag er behoorlijk goed uit zal zien met mooie zonnige perioden”, voorspelt weerman Bram Verbruggen op Radio 1.

“In de namiddag nadert een regen- en onweerszone ons land en wellicht trekt die vooral over Duitsland en Nederland, maar ook het oosten van ons land, zal er toch mee te maken krijgen.”

“In het oosten van het land krijgen we dus waarschijnlijk daar buien en onweer in de namiddag. Ook in het centrum van ons land kan er lokaal een bui vallen. Terwijl het in het westen van ons land meestal droog blijft. Het wordt 19 graden.”

“Zaterdag zal die regen- en onweerszone nog altijd over het oosten van ons land blijven slepen met dus ook nog steeds felle buien en veel regen”, geeft Bram aan. Hetzelfde weer herhaalt zich dus op zaterdag bij een temperatuur van 16 graden.

“Zondag krijgen we eerst wat zon en later trekt een regenzone van west naar oost over ons land.” Tenslotte mogen we voor volgende week licht wisselvallig weer verwachten volgens de weerman.

Meer nieuws

Meer nieuws

.