Het weer KMI heeft heel fijn nieuws: “Zo’n weer krijgen we begin september"
PMN
KMI heeft heel fijn nieuws: “Zo’n weer krijgen we begin september"
Foto: Pixabay

Het wordt een zomerse week. Gisteren bleef de temperatuur nog steken op 22 graden. Vanaf vandaag wordt het een stuk warmer.

Het KMI meldt dat we vandaag een heel zonnige dag krijgen. Er zijn hooguit enkele wolkensluiers. We gaan naar maxima van 26 graden. Er is ook nauwelijks wind voelbaar.

Morgen wordt de warmste dag van de week. Lokaal is dan een uitschieter mogelijk van 30 graden. In de loop van de avond en nacht kunnen er in het westen wel enkele buitjes vallen.

Donderdag is het soms bewolkt met wat lichte regen, het gevolg van een zwakke storing die door ons land trekt. Zodra die storing voorbij is, wordt het weer zonnig. Temperaturen tussen 20 en 24 graden.

Het KMI blikt ook al vooruit naar het weer op langere termijn. Voor de komende twee weken ziet het er niet slecht uit. “De eerste week van september lijkt het grotendeels droog te blijven. Tijdens het weekend is er mogelijk een iets grotere kans op wat lichte neerslag,” klinkt het.

“In het begin van de week liggen de maxima rond 24 graden in het centrum. Naar het einde van de week toe zou het een drietal graden koeler worden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.