André Hazes overspoeld met geweldige reacties na 'Tien Om Te Zien'-passage: "Helemaal terug van weggeweest"
COS
André Hazes overspoeld met geweldige reacties na 'Tien Om Te Zien'-passage: "Helemaal terug van weggeweest"
Foto: VTM

Vrijdag zagen we op VTM de eerste aflevering van 'Tien Om Te Zien'. We mochten ook een paar noorderburen ontvangen op het podium in Westende.

Naast zangeressen Hannah Mae en Maxine die respectievelijk met Metejoor en Regi zongen, waren ook Marco Schuitmaker en André Hazes van de partij. André bracht zijn nummer 'Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben'. Voor André was het heel bijzonder om weer op het podium van 'Tien Om Te Zien'.

Bij zijn vorige passage was André namelijk onder invloed. Dat konden we zien in Andrés openhartige docu 'Crossroads'. Andrés comeback wordt duidelijk gesmaakt door het Vlaamse publiek. Op sociale media wordt hij voorspoeld met mooie reacties. "Hij is helemaal terug van weggeweest, wow, chapeau hoor!"

"Heel mooie tekst en zo mooi gezongen, welkom terug kleine vriend", klinkt het nog. "Goed gedaan en ook fijn dat je er terug bovenop bent", zegt nog iemand. "Heel mooi, respect", lezen we verder. "Geweldige stem heeft hij!", laat nog iemand weten. "Ziet er heel nerveus uit. Maar toch dikke pluim om er weer te staan. Hou je goed."

"Is een toppertje. Lieve jongen, mooi gezongen. Niemand is perfect. Doe zo verder, je verdient het en laat die negatieve comentaar achter je", klinkt het verder. "Prachtig liedje en blijft een topper, wat azijnpissers ook mogen beweren. Iedereen verdient een tweede kans. Hij is nog jong, laat hem op zijn tempo volwassen worden."

"Hij was zeer nerveus. Je mag dat niet onderschatten. Zolang geleefd in een waanwereld en nu alles zien zoals het is, leren omgaan met stress zonder dat je naar de verkeerde dingen grijpt. Op dat podium terug staan en weten dat iedereen een oordeel over je heeft. Het voornaamste is dat hij het zelf heeft ingezien dat het fout zat en dat hij er nu aan werkt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.