Leontine Ruiters zet de bloemetjes buiten: "Stond te zoenen met deze man"
COS
Leontine Ruiters zet de bloemetjes buiten: "Stond te zoenen met deze man"
Foto: Instagram @leontineborsato

Leontine Ruiters zou opnieuw een koppel vormen met ondernemer John Huiberts. Hun relatie kwam eerder dit jaar na enkele maanden al een keer tot een einde.

Leontine Ruiters en John Huiberts waren afgelopen weekend bij de Amsterdamse Zomer. Volgens spionnen van Yvonne Coldeweijer is Leontine op het festival "helemaal katjelam" geworden.

"Leo stond heel lang bij de bar en drie spionnen hebben iets heel juicy's gezien. John ging namelijk op een gegeven moment even weg en vrijwel meteen daarna stond ze te zoenen met een andere (blonde) man!", schrijft Yvonne Codeweijer op Instagram Stories.

Leontine kreeg van het barpersoneel een watertje "omdat ze zo stond te wankelen". Uiteindelijk ging Leontine wel weer samen met John naar huis. Ook over hem heeft Yvonne weer iets vernomen.

Leontine en JohnLeontine en John
Instagram @lifeofyvonne

"Nu hoor ik dus ook van een betrouwbare spion dat John dus stiekem zijn ex nog steeds ziet. Dat verbaast mij natuurlijk niet want John is een narcist en die staat in Waalwijk hierom bekend", zegt de juicekoningin.

"Hij kan schijnbaar niet kiezen tussen Leo en zijn ex en ziet hen dus momenteel allebei!", zegt ze. "Leo, John is niet wat je denkt. Je vindt mij vast stom omdat ik heb gezegd dat je altijd lang in je nest ligt, maar deze man is toxic. En hij belazert je met z'n ex. Weg ermee!"

Leontine en JohnLeontine en John
Instagram @lifeofyvonne

Meer nieuws

Meer nieuws

.