Trekt Martien Meiland zelf de stekker uit 'Chateau Meiland'? "Dan stoppen we"
COS
Trekt Martien Meiland zelf de stekker uit 'Chateau Meiland'? "Dan stoppen we"
Foto: SBS Belgium - Play4

Het achtste seizoen van 'Chateau Meiland' kwam deze week tot een einde. Het negende seizoen is al in de maak.

Aan het achtste seizoen van 'Chateau Meiland' kwam maandag een einde op SBS 6. Maar liefst 19 afleveringen telde het seizoen. Op het volgende seizoen hoeven fans niet lang meer te wachten. Dat gaat al vanaf 28 augustus van start.

Afsluiten deden Martien Meiland en co maandag met 780.000 kijkers en een marktaandeel van 16 procent. Dat schrijft Mediacourant. Gemiddeld haalde het programma 817.000 kijkers. Prima cijfers, maar weinig in vergelijking met vorige seizoenen. Alleen het eerste seizoen deed het slechter.

Tussen het tweede en zesde seizoen scoorden de Meilandjes telkens gemiddeld meer dan 1 miljoen kijkers. Een grens die Martien zelf al eens voorop stelde. Zolang de kijkcijfers boven het miljoen bleven, zouden ze nog doorgaan.

"Als de kijkcijfers instorten, stoppen we", zei hij aan Veronica Superguide. "Ook uitgesteld kwam de serie geregeld niet boven de door hun zelf gewenste 1 miljoen uit', citeert Mediacourant kijkcijferkenner Joost Maiburg. Is het einde van 'Chateau Meiland' in zicht?

Meer nieuws

Meer nieuws

.