Zoon van Paul Severs: “Mijn pa is er ernstig aan toe, ik weet niet of hij er doorkomt”
PMN
Zoon van Paul Severs: “Mijn pa is er ernstig aan toe, ik weet niet of hij er doorkomt”
Foto: Photonews

Paul Severs herinnert zich niks meer van zijn zware hartaanval die hij vorige week kreeg. De zanger ligt nog steeds in het ziekenhuis met een zwaar verzwakt hart, gebroken ribben, een gebroken sleutelbeen en complicaties aan de longen en het hoofd.

“Ik heb eerst contact opgenomen met de KBVB”, legt Steve uit in Dag Allemaal.” Daar waren ze niet enthousiast. Ze hebben mij zelfs duidelijk gemaakt dat er helemaal geen officieel WK-lied komt. Ze wilden me dan ook geen toestemming geven om er één te maken.” 

“Ik mag geen namen van spelers in mijn tekst of op mijn cd-hoes gebruiken. Zelfs `De Rode Duivels' mocht ik niet vermelden. Mijn advocaat ontdekte wel dat ik het woord `duivel' mag gebruiken, maar niet in combinatie met de kleur.”

“Ik wil geen gezever met de bond. Dus ik zing zelfs niet over duivels, enkel over Belgium. De voetbalbond kan mij dus niks maken. Het staat iedereen vrij een lied te componeren om ons elftal te steunen. Ik pretendeer trouwens niet dat ik hét WK-lied heb gemaakt. `Come On Belgium' kan gerust ook na het WK nog gezongen worden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.