Aster Nzeyimana doet monden openvallen met straffe prestatie: "Tijd voor een carrièreswitch?"
LHX
Aster Nzeyimana doet monden openvallen met straffe prestatie: "Tijd voor een carrièreswitch?"
Foto: VTM

In 'Amai zeg wauw' ontvangt Otto-Jan Ham elke dag een bekende gast in de studio. Deze week kwam onder andere Aster Nzeyimana langs.

Elke aflevering van 'Amai zeg wauw' eindigt met een bijzondere muzikale apotheose. Daarin heeft de centrale gast ook telkens een rol. Als hij of zij graag zingt of een instrument bespeelt, kan dat een grote rol zijn. Anders wordt er een bescheidener alternatief gevonden.

Van Aster Nzeyimana weten we natuurlijk allemaal al dat hij over heel wat zangtalent beschikt. Daar is hij zelf redelijk bescheiden over, maar in 'The Masked Singer' maakten hij en zijn vriendin Lize Feryn als Robots heel wat indruk.

Het spreekt dan ook voor zicht dat hij in 'Amai zeg wauw' de lead vocals voor zijn rekening neemt. Samen met de huisband brengt hij een versie van Paul Simons 'You Can Call Me Al'.

Het resultaat mag er zijn: de kijkers van het programma zijn zwaar onder de indruk. "Amai Aster... WAUW!", reageren ze op sociale media. "Super gewoon!"

"Beter dan het origineel, nu versta ik pas de tekst", klinkt het ook. "Wat een topversie van Aster." "Prachtig gezongen." "Amai Aster, jij kunt ook alles." "Tijd voor een carrièreswitch?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.