Verrassende onthulling over 'Special Forces': "Niet te zien in de uitzending"
LHX
Verrassende onthulling over 'Special Forces': "Niet te zien in de uitzending"
Foto: VTM

De eerste aflevering van 'Special Forces' was al meteen bijzonder heftig. De rekruten werden afgezet aan de Zuid-Afrikaanse kust, maar moesten de laatste 500 meter zelf naar het strand zwemmen.

Een halve kilometer in de zee zwemmen is niet makkelijk, en dat ondervonden de deelnemers aan 'Special Forces' meteen. Alle elf geraakten ze met veel moeite op het droge.

Nora Gharib had het het moeilijkst van allemaal. Het scheelde niet veel of het was slecht afgelopen met haar. Ze kreeg liters zeewater binnen, dat ze later op het strand weer allemaal overgaf. Een "bijna-doodervaring" noemde ze het zelf.

Wie ook afzag, was bokskampioen Ismaïl Abdoul, die amper kon zwemmen. Gelukkig waren er genoeg instructeurs aanwezig om iedere kandidaat apart te begeleiden, mocht dat nodig zijn. Dat vertelt instructeur Blom aan Het Laatste Nieuws.

"Het was niet te zien in de uitzending, maar ikzelf heb Ismaïl een boei aangeklikt om met hem naar het strand te zwemmen", onthult hij. Sterker nog, Ismaïl was niet de enige. "Dat hebben we trouwens met een paar kandidaten gedaan", zegt Blom immers.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.