Kijkers van 'Special Forces' raken het niet eens over Nora Gharib: "Weet je toch op voorhand"
LHX
Kijkers van 'Special Forces' raken het niet eens over Nora Gharib: "Weet je toch op voorhand"
Foto: VTM

Nora Gharib is een van de deelnemers aan het nieuwe seizoen van 'Special Forces'. Helaas moest ze in de eerste aflevering de handdoek al in de ring gooien.

Een halve kilometer in zee zwemmen was voor geen enkele van de rekruten een lachertje, maar Nora Gharib ging wel héél diep. Ze kreeg liters zeewater binnen en dacht dat ze zou sterven. Uiteindelijk moesten de redders ingrijpen.

Wat er door haar hoofd ging op dat moment? Beelden van haar dochtertje Chams. Zij is de reden waarom Nora op die eerste dag al besliste om het programma te verlaten. De gedachte dat zij, een alleenstaande mama, er misschien niet meer voor haar dochter zou kunnen zijn, was allesoverheersend.

Niet alle kijkers van 'Special Forces' hebben begrip voor haar. "Ik wist al voor het begon dat zij dat niet lang ging volhouden, maar om nu op de eerste dag al op te geven...", reageren ze op sociale media.

"Veel blablabla, tot het ernst werd en toen was het vlug gedaan. Ze was beter thuisgebleven. Als je je voor zoiets inschrijft, weet je wat je te wachten staat, dus denk even twee keer na", klinkt het ook. "Heel dom dat ze daaraan deelneemt zonder conditie. Zoiets weet je toch op voorhand..."

Er zijn echter ook veel kijkers die wél veel respect hebben voor haar. "Chapeau, ze heeft het geprobeerd, dat is meer dan sommige anderen", schrijven die. "Dat is niet normaal wat ze moeten ondergaan. Nora heeft groot gelijk dat ze stopt." "Goed gedaan."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.