Niels Destadsbader geeft de échte reden waarom zijn relatie misgelopen is
PMN
Niels Destadsbader geeft de échte reden waarom zijn relatie misgelopen is
Foto: VRT1

Niels Destadsbader heeft het eerste seizoen van ‘Ik Vraag het aan’ achter de rug. Het was zijn eerste programma bij VRT1. Er komt zelfs een tweede seizoen.

Niels Destadsbader is peter van het kindje van zijn ex-vriendin Nele. “Mensen stellen zich daar vragen bij”, reageert de presentator in ‘De Frietcast’. “Mensen zijn verrast, terwijl het eigenlijk best normaal is.”

“Nele is lange tijd een belangrijk deel van mijn leven geweest. We hebben ook veel dingen gedeeld. Ik zou het dan zonde vinden dat die persoon geen deel meer zou uitmaken van je leven.”

“Ik geloof heel hard dat er verschillende vormen zijn van elkaar graag zien. Op een bepaald moment heeft Nele ervoor gekozen om haar dromen waar te maken. Een droom van haar was om kinderen te krijgen.”

"Nele wou aan kinderen beginnen, maar ik was daar nog niet klaar voor"

“Ik was daar op dat moment niet klaar voor. Ik was nog veel te veel bezig met andere dingen, vooral dan met mijn werk. We hebben daar veel over gepraat, en op dat moment heeft zij een stap teruggezet. Ze heeft dan iemand anders ontmoet, dat was in het begin wel moeilijk, maar nu is hij een goede vriend van mij geworden.”

“Bij hun tweede kindje hebben ze dan gevraagd of ik peter wilde zijn? Ik vond dat een groot compliment. Je kan veel betekenen voor elkaar zonder dat je een koppel bent. We hebben altijd een bepaalde vorm van respect voor elkaar gehad.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.