Het weer KMI kondigt opnieuw warmere temperaturen aan
PMN
KMI kondigt opnieuw warmere temperaturen aan
Foto: Pixabay (archieffoto)

Het was gisteren opnieuw grijs en wisselvallig. Is dat ook het weer voor vandaag?

Vandaag krijgen we te maken met opnieuw stapelwolken, meldt het KMI. Het zou wel droog moeten blijven. De temperatuur blijft steken op 10 graden.

Morgen is het opnieuw wisselvallig met vrij veel wolken. Af en toe kan er een opklaring zijn, al gaan die eerder schaars zijn. Het wordt niet warmer dan 9 graden.

Donderdag zijn er opnieuw veel wolken en kan er een bui vallen. Dat zal in de loop van de namiddag zijn. We hebben dan recht op 12 graden.

Dat is ook de temperatuur voor vrijdag. In de loop van de namiddag vergroot de kans op wat regen of enkele buien over het westen en noorden van het land.

Vanaf het weekend krijgen we te maken met een weersverbetering. Dat zijn we verlost van die koude, polaire luchtstroom. We gaan dat voelen want de temperatuur stijgt meteen naar 17 of 18 graden. Zaterdag verloopt zonnig maar tegen de avond aan kan er in het westen regen vallen.

Zondag is het wisselvallig, en een bui is nooit ver weg. Er staat ook een goed voelbare wind. De temperatuur bedraagt dan 18 graden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.