James Cooke komt met verrassend nieuws: "'t Is zover"
LHX
James Cooke komt met verrassend nieuws: "'t Is zover"
Foto: Play4

James Cooke heeft er een druk weekend op zitten. Samen met zijn 'James De Musical'-team gaf hij drie shows in de Lotto Arena.

Een grote verandering dit jaar: er komt geen nieuw seizoen van 'James De Musical'. Wel konden de fans afgelopen weekend hun hart ophalen in de Lotto Arena, waar James Cooke een liveversie van het programma bracht, samen met een aantal bekende gasten.

Ondanks een stroompanne tijdens één van de shows kan hij tevreden terugblikken op die prestatie. "Wat een weekend! Wat een feest! Merci merci merci. Dit vergeet ik nooit!", schrijft hij op Instagram bij een reeks foto's.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

James Cooke (@jamescooke1984)

Daarnaast deelt hij ook iets héél anders. Op zijn 39ste heeft hij van zijn oogarts een opvallend verdict gekregen. "'t Is zover: ik moet beginnen brillen", schrijft hij in zijn Instagramverhaal.

Dat is misschien nogal vervelend, maar James lijkt er op het eerste gezicht geen problemen mee te hebben. Integendeel: hij is al volop begonnen met zoeken naar de perfecte bril. "Ik tegen iedereen die brilt: 'Mag ik dat model eens proberen?", grapt hij. Binnenkort zal hij dus een heel andere look hebben!

Meer nieuws

Meer nieuws

.