Laura Tesoro eerlijk over 'The Voice': "Het minst leuke"
LHX
Laura Tesoro eerlijk over 'The Voice': "Het minst leuke"
Foto: VTM

Het huidige seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' loopt op zijn einde. Deze vrijdag komen we tijdens de laatste liveshow te weten wie met de hoofdprijs naar huis mag.

Er blijven nog slechts vier finalisten over in 'The Voice'. Dat zijn Kobe voor team Koen Wauters, Laurens voor team Mathieu Terryn en Christophe en Lucas voor team Laura Tesoro.

Die laatste heeft er, ongeacht de uiteindelijke uitslag, dus sowieso al een geslaagde editie op zitten. Haar kandidaten hebben het erg ver geschopt en ze kan tevreden terugblikken.

In een gesprek met Primo vertelt ze dat ze haar rol bij 'The Voice' na al die jaren nog steeds met veel plezier opneemt. "Het is leuk om met mensen te werken en de beste versie van henzelf naar boven te laten komen", klinkt het. "Soms kunnen we kandidaten zo laten groeien dat ze dingen doen die hun eigen verwachtingen overstijgen."

Toch is er ook een minder fijne kant aan de job van coach: regelmatig moet je kandidaten teleurstellen. "Dat is het minst leuke aan de opdracht", aldus Laura. Maar ze beseft dat eerlijkheid het langst duurt.

"Ik hoop dat mensen daar niet te zwaar aan tillen. Het is en blijft een wedstrijd, dus zijn er winnaars en verliezers. Het is niet tof om mensen teleur te stellen, maar de kandidaten weten dat als ze eraan beginnen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.