Joyce De Troch hard voor haar dochters: “Als ze dit komen vragen, verklaar ik hen voor gek”
Joyce De Troch hard voor haar dochters: “Als ze dit komen vragen, verklaar ik hen voor gek”
Foto: Photonews

Joyce De Troch heeft twee dochters, Alexia en Adriana. De meisjes zijn erg geïnteresseerd in mode en make-up. Joyce heeft een fors besluit genomen.

“Ik geef mijn dochters bewust veel complimenten. Niet in het wilde weg, maar te gepasten tijde. Als ouder mag je zogezegd je kind niet te veel ophemelen, maar dat vind ik onzin. Ik zeg hun vaak dat ze mooi en lief zijn, omdat ik ze zelfvertrouwen wil geven. Een positieve stimulans kan wonderen doen”, zegt Joyce De Troch in Story.

Wat als haar dochters hun lippen willen opspuiten? Het zou immers een trend zijn vanaf vijftien jaar. “Dat lijkt me heel vroeg. Het is verschrikkelijk om te zien dat zoveel jonge meisjes al opgespoten lippen, dikke jukbeenderen en fout getatoeëerde wenkbrauwen heb ben. Aan dat soort dingen doe ik niet mee.”

“Maar als onze dochters ongelukkig zouden zijn over bijvoorbeeld flaporen of een grote neus, geef ik hen misschien zelfs wel een operatie cadeau. Maar een E-cup moeten ze niet komen vragen, dan verklaar ik ze gek. Als ze die willen moeten ze wachten tot ze achttien zijn. En dan nog ga ik hen proberen te doen inzien dat het echte leven niets te maken heeft met je cupmaat", aldus Joyce.

Meer nieuws

Meer nieuws

.