Actrice Alice Toen viert vandaag haar 100ste verjaardag: Ze heeft ook groot, verrassend nieuws
PMN
Actrice Alice Toen viert vandaag haar 100ste verjaardag: Ze heeft ook groot, verrassend nieuws
Foto: Medialaan

Het is vandaag een speciale dag voor Alice Toen. De actrice viert haar honderdste verjaardag. Ze heeft ook groot nieuws.

Alice is onder meer bekend van haar gastrol in ‘Witse’. Van 2010 tot 2012 speelde ze in ‘Thuis’ de rol van Madeleineke, die uiteindelijk overleed aan een overdosis insuline. Alice is ook te zien in het laatste seizoen van ‘De Kotmadam’, dat VTM binnenkort zal uitzenden.

“Ik ben vandaag extra vroeg opgestaan om van deze dag te genieten,” reageert Alice bij Radio 1. “Elk moment, elke seconde telt nu.” De actrice heeft groot nieuws te melden.

Naar aanleiding van haar 100ste verjaardag heeft Alice een eigen nummer uitgebracht. “Ik ben er ontzettend trots op,” zegt ze. “Michael De Cock heeft het nummer voor mij geschreven en gecomponeerd. Het nummer is een weergave van mijn leven.”

Alice Toen viert honderdste verjaardag met een eigen nummer

Het nummer van Alice heeft de titel ‘Wat een Weelde’ gekregen. “Ik heb altijd graag gezongen. Eerst wilde ik theater doen, maar nu, op latere leeftijd, richt ik me meer op het zingen. We hebben al een paar leuke voorstellingen achter de rug.”

Op haar honderdste zit Alice nog vol levenslust. “Mijn geheim? Wat ik altijd herhaal, is positief denken. Probeer alles van de positieve kant te bezien. En natuurlijk ook gezond eten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.