Aisha Van Zele ten huwelijk gevraagd door haar vriend Miguel Dheedene: Ze is totaal verrast
PMN
Aisha Van Zele ten huwelijk gevraagd door haar vriend Miguel Dheedene: Ze is totaal verrast
Foto: Instagram @aishavanzele

Aisha Van Zele (40) kennen we nog van het Play4-programma ‘The Sky Is The Limit’. Er is nu heel leuk nieuws over haar: ze is ten huwelijk gevraagd door haar vriend.

Het laatste wat Aisha Van Zele verwacht had, was een huwelijksaanzoek van haar vriend Miguel Dheedene. Het koppel is intussen vier jaar samen en Aisha is compleet verrast.

Zaterdagavond gaf Aisha een feestje voor haar veertigste verjaardag. Op dat moment vond haar vriend Miguel het passend om Aisha ten huwelijk te vragen. “Op een gegeven moment stond er ineens iemand voor me verkleed in een Batman-pak. Aan de schoenen herkende ik meteen Miguel”, legt zij uit aan Het Laatste Nieuws.

Aisha Van Zele werd op haar verjaardagsfeest ten huwelijk gevraagd door haar vriend Miguel Dheedene

Miguel startte een toneelstukje. Hij liet een ring vallen en gaf te verstaan dat dit het cadeau was voor haar 50ste verjaardag. “Maar toen zag ik mijn plusdochtertje Valentina en ons zoontje Tiger in een bestuurbare auto naar me toe komen. Vanaf dat moment begon ik te huilen. Valentina gaf Miguel het ringdoosje, en hij stelde de vraag. Het was leuk en origineel van hem om onze kinderen te betrekken,” blikt Aisha terug.

Zij was compleet verrast. “Miguel had immers tegen me gezegd dat hij niet meer wilde trouwen. Het aanzoek was een verrassing; ik was overweldigd. Maar natuurlijk zei ik meteen ja; elke vrouw wil zich wel eens een prinses voelen bij haar prins op het witte paard.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.