Annelien Coorevits gaat voor drastische carrièrewending
PMN
Annelien Coorevits gaat voor drastische carrièrewending

Annelien Coorevits is de ex-vrouw van Olivier Deschacht. Ze hebben opnieuw goed contact met elkaar. Samen hebben ze ook twee kinderen.

Annelien is heel blij dat ze opnieuw een goed contact heeft met haar ex-man. Ze heeft intussen ook een eigen kledingcollectie op de markt gebracht.

Het runnen van haar eigen kledinglijn blijkt geen makkelijke taak te zijn. Het is een hele uitdaging om het winstgevend te houden.

In Dag Allemaal spreekt ze klare taal. “Het is knokken.”

"Het is lang warm gebleven, dat is slecht voor de verkoop van de wintercollectie. Je voelt ook de crisis. Eerst corona, dan energieprijzen, nu die oorlogen..."

Het is begrijpelijk dat Annelien haar twijfels heeft bij het ondernemen. "Ik denk soms: ik zou beter voor een baas gaan werken.”

“Dat zou een aanpassing zijn, maar dan heb ik een stabiel inkomen. Misschien ga ik dat ooit doen, of een combinatie, zodat ik toch nog een zekere vrijheid heb."

Het zal voor Annelien nog een heel moeilijke keuze worden. Intussen hoopt ze alvast dat de verkoopcijfers van haar kledinglijn de hoogte in gaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.