‘Big Brother’ - winnaar Glenn ziet einde komen aan zijn relatie met Rebecca: Hij geeft ook reden van liefdesbreuk
PMN
‘Big Brother’ - winnaar Glenn ziet einde komen aan zijn relatie met Rebecca: Hij geeft ook reden van liefdesbreuk
Foto: Play4

Glenn Van Himst won dit voorjaar nog ‘Big Brother’. Iedereen vond hem de verdiende winnaar. Wat hij graag wilde doen na zijn overwinning was zijn vriendin Rebecca ten huwelijk vragen.

Intussen zijn Glenn Van Himst en Rebecca geen koppel meer. Dat is toch wel verrassend nieuws. Iedereen dacht dat ze zouden gaan trouwen, maar niets blijkt minder waar te zijn.

Het koppel zelf maakte het nieuws van hun liefdesbreuk bekend. Ze deden dat via hun sociale media. Glenn en Rebecca hebben hun conclusie getrokken, zo blijkt.

Ze hebben besloten om na een relatie van tien jaar als vrienden uit elkaar te gaan. De voorbije maanden waren erg zwaar voor hen, en het blijft niet zonder gevolgen.

"De laatste maanden waren voor ons niet gemakkelijk, en we zijn hierin tot de conclusie gekomen dat onze levensvisies niet meer overeenkomen. Door onze prachtige dochter, Alysée, zullen wij in elkaars leven blijven. We vragen jullie dan ook om hier met respect mee om te gaan, zodat we deze breuk in alle rust kunnen verwerken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.