Familie-actrice Sandrine André moet ingrijpen bij lieve huisgenoot: “Medicatie alleen is niet genoeg”
WVDS
Familie-actrice Sandrine André moet ingrijpen bij lieve huisgenoot: “Medicatie alleen is niet genoeg”
Foto: Medialaan

Familie-actrice Sandrine André heeft momenteel even vrijaf en geniet van haar tijd thuis. Onlangs verwelkomde ze een nieuwe puppy die iedereen vertederde.

De nieuwe pup, Beertje, heeft zijn plaats gevonden in het gezin van actrice Sandrine André en haar man Hans Ligtvoet. Maar nu is er minder goed nieuws te melden over een andere huisgenoot.

Want Sandrine heeft naast Beertje ook nog een oudere hond in huis: Boon. En die is niet meer zo sterk meer in zijn poten.

Oudere hond Boon heeft extra ondersteuning nodig: "Medicatie alleen is niet genoeg"

“Onze lieve oude Boon krijgt het steeds moeilijker met stappen. Hij krijgt al een tijdje medicatie om z’n spieren aan te sterken, maar dat alleen is niet genoeg.”

“Omdat bewegen belangrijk blijft, zochten we naar een oplossing. Sinds enkele dagen heeft hij zijn eigen blitse wagen en wat is hij er snel mee weg”, schrijft de actrice op haar Instagram.

Op de foto is te zien hoe Boon een draagband met wielen draagt waardoor hij alsnog mee op wandel kan. Fans vinden het geweldig: “Zo’n dierenvriend, wat ben je een mooi mens!” of “Ik zie je graag als Veronique maar als persoon nog vele liever, top dat jij zo goed zorgt voor je hondje”.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Sandrine André (@sandrine__andre)

Meer nieuws

Meer nieuws

.