Goedele Liekens stelt opmerkelijk talent vast bij dochter van Sofie Dumont
WVDS
Goedele Liekens stelt opmerkelijk talent vast bij dochter van Sofie Dumont
Foto: Photonews

Sofie Dumont, de bekendste chef van België, werkt samen met haar man en zakenpartner aan het grootste culinaire online platform op Instagram en TikTok. De culinaire creativiteit van Sofie en de visie van haar man Wim, maken van hen een ijzersterk team.

Sofie werd onlangs vijftig en heeft met haar man Wim een dochter, Grace. Doordat haar ouders haar overal bij betrekken en thuis vaak over het werk praten, heeft Grace ook duidelijk een mening over het werk van haar moeder.

"Toen ze nog veel kleiner was, zaten we eens boven moodboards en zei ze plots: 'Ik zou ook een paar topshots nemen.' Ik wist niet eens dat ze dat woord kende", verduidelijkt Sofie de interesse van Grace in het werk van haar mama.

Grace, het dochtertje van Sofie Dumont staat heel graag voor de camera

Maar dat hun dochter nog over andere talenten beschikt, dat is haar ouders ook al opgevallen. "Ze vindt het leuk om filmpjes te maken. Ze heeft talent om voor de camera te staan," vertelt Wim, de man van Sofie, in Nina.

Ook Goedele Liekens kon het talent van Grace al vaststellen. "Onlangs zaten we samen met Goedele Liekens, en Grace heeft toen een half uur alleen met haar zitten praten. Goedele zei achteraf: 'Mocht ik een tv-zender hebben, ik liet haar direct tekenen.'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.