Koen Crucke niet blij over huidige gang van zaken bij ‘Samson en Marie’: “Ik heb er Viktor Verhulst over aangesproken”
PMN
Koen Crucke niet blij over huidige gang van zaken bij ‘Samson en Marie’: “Ik heb er Viktor Verhulst over aangesproken”
Foto: VRT

Koen Crucke mag volgende week naar een feestje. Hij is uitgenodigd op het verjaardagsfeest van Viktor Verhulst. Die verjaart op 1 augustus.

Koen Crucke speelde 33 jaar lang de rol van Meneer Spaghetti in ‘Samson en Gert’. Plotseling veranderde alles toen Marie Verhulst de fakkel van haar vader overnam. Hierdoor was er geen plek meer voor Koen in de show.

Viktor Verhulst schrijft nu de verhaallijnen voor ‘Samson en Marie’. Hij heeft Koen uit het verhaal geschrapt, wat bij Koen op verzet stuit. Hij wil dolgraag de rol van Meneer Spaghetti behouden.

“Ik heb Viktor er al op aangesproken,” zegt Koen in Dag Allemaal. “Maar hij is niet de enige die hierover beslist. Van Marie weet ik dat ze me ook heel graag in de show wil.”

Er is geen plaats meer voor Koen Crucke in 'Samson en Marie'

“Marie pinkte zelfs een traantje weg toen duidelijk werd dat ik niet meer zou meedoen,” vervolgt Koen. “Het lijkt erop dat de bazen er anders over denken.”

Wanneer we de blik op Gert Verhulst richten, zegt Koen: “Nee, ik doel niet op hem.” Hij vervolgt: “Met Gert heb ik onlangs uren aan de toog gehangen. We hebben ons te pletter geamuseerd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.