Kunnen Samson en Marie nog lang doorgaan of valt binnenkort het doek? Walter De Donder spreekt klare taal
PMN
Kunnen Samson en Marie nog lang doorgaan of valt binnenkort het doek? Walter De Donder spreekt klare taal
Foto: VTM

De gloednieuwe show van Samson en Marie (28) is begonnen. Dat heeft Marie geweten. Ze struikelde tijdens de première over een podiumattribuut. De beelden gaan viraal.

In de nieuwe zomershow van Samson en Marie willen ze de burgemeester helpen zijn grote droom te vervullen. Hij zou graag met een artikel in de krant komen. Benieuwd of het hen zal lukken. Ze hopen alvast dat pogingen om een wereldrecord te verbeteren daarbij kunnen helpen.

De zaal in Plopsaland De Panne zit telkens vol. Het doet Walter De Donder, die de rol van de burgemeester speelt, bij Het Laatste Nieuws besluiten dat Samson nog altijd in de harten van de mensen zit. “Anders zouden ze dat niet voor over hebben,” zegt hij.

“Zelfs als het buiten heel warm is, zitten de zalen nog vol. De mensen willen het gewoon zien. Ik kan hen geen ongelijk geven.”

De burgemeester is intussen al een heel tijdje van partij. “Ik sta nu een kwarteeuw in Plopsaland,” licht Walter toe. “Mijn eerste televisie-aflevering was op 27 september 1990. Toen zijn we begonnen, dat is een lange tijd geleden. Die tijd is voorbijgevlogen.”

Kunnen Samson en Marie nog jaren doorgaan? “Ik hoop dat ze nog enkele jaren doorgaan,” klinkt het bij Walter. “Met of zonder mij. Dat maakt eigenlijk weinig uit. Er is zeker nog talent aanwezig om het verder te doen. Marie Verhulst en Michiel De Meyer zijn de volgende generatie. Voor hen doe ik mijn hoedje af.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.