Lesley-Ann Poppe beleefde de schrik van haar leven: “Ik dacht dat ik zou sterven”
PMN
Lesley-Ann Poppe beleefde de schrik van haar leven: “Ik dacht dat ik zou sterven”
Foto: Photonews

Lesley-Ann Poppe heeft in Antwerpen haar eigen schoonheidssalon. Daar kan je tegenwoordig ook tatoeages laten zetten. Lesley-Ann blijft vernieuwen.

Lesley-Ann Poppe leerden we jaren geleden kennen in het programma ‘Komen Eten’. Sindsdien verschijnt ze regelmatig in het nieuws. In TV-Familie vertelt de blondine over een angstaanjagend avontuur.

Het gebeurde allemaal toen Lesley-Ann aan het zwemmen was in de Stille Oceaan. “Ik dacht dat mijn laatste uur geslagen was. Plots zwom er een grote haai op me af. Hij stopte vlak voor mij, maar bleef indringend naar me aankijken. Ik dacht dat ik ging sterven.”

Lesley-Ann Poppe dacht dat ze zou sterven wanneer ze plots oog in oog was met een haai

“Gelukkig draaide de haai ineens om en koos hij een andere kant, richting een Japans koppel. En wat deed die man? Hij duwde zijn vrouw voor zich uit om zichzelf te beschermen. We zijn er allemaal drie van de schrik vanaf gekomen, maar die man kon het achteraf wel uitleggen.”

Het is iets dat Lesley-Ann nooit zal vergeten. Ze beleefde de schrik van haar leven. “Ik ben doorgaans geen broekschijter. Zo heb ik al eens geposeerd met een slang en heb ik ook al aan kooiduiken met witte haaien gedaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.