Niels Destadsbader ziet droom werkelijkheid worden
PMN
Niels Destadsbader ziet droom werkelijkheid worden
Foto: VRT

Niels Destadsbader (35) ziet zijn droom werkelijkheid worden. Hij maakte dat nieuws zelf bekend op zijn sociale media. Niels was de voorbije tijd nog te zien in de musical ‘14-18’.

Niels Destadsbader heeft groot nieuws te melden: hij mag aan de slag in het Olympisch dorp in Parijs. “Klaar voor de Olympische Spelen,” schreef Niels op zijn sociale media. “Deze keer niet als atleet, maar als jullie gastheer.”

Niels zal de gastheer zijn van het Lotto Belgium House tijdens de eerste week van de Olympische Spelen, voegt Het Laatste Nieuws toe. Hij zal morgen al de openingsceremonie presenteren.

Het Belgium House is een initiatief van het Belgisch Interfederaal Olympisch Comité en wordt een ontmoetingsplaats voor alle Belgische fans in Parijs. Daarnaast is het ook een gezellige plek voor de Olympische familie, partners en media.

Het Lotto Belgium House kan maximaal 3.000 Belgische fans ontvangen en ligt vlakbij de Champs-Élysées. Er is altijd wel iets te beleven. Zo zullen in die eerste week onder andere Natalia en Tourist LeMC er optreden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.