Olivier Deschacht ziet het veranderen bij zijn twee kinderen: “Sinds de echtscheiding”
PMN
Olivier Deschacht ziet het veranderen bij zijn twee kinderen: “Sinds de echtscheiding”
Foto: Photonews

Olivier Deschacht (43) is één van de kandidaten in ‘Special Forces’. Hij zoekt er zijn limieten op. De ex-voetballer is er één van de betere kandidaten.

Olivier Deschacht was samen met Annelien Coorevits. Hun huwelijk liep jammer genoeg mis. Ze hebben met Elena en Luis twee kinderen.

“Elena en Luis zijn ook socialer geworden sinds de breuk. Voor mij als vader is er ook veel veranderd. Als ze bij mij zijn, komt alles op mijn schouders terecht. Zeker in het begin was dat niet altijd even makkelijk, maar nu trek ik mijn plan.”

Olivier Deschacht merkt op dat zijn kinderen zich snel hebben aangepast aan de situatie sinds de echtscheiding

De ene week zijn de kinderen bij Olivier Deschacht en de andere week bij Annelien Coorevits. Olivier ziet zijn kinderen dus om de twee weken.

“De kinderen hebben zich makkelijk aangepast aan de situatie”, legt Olivier uit in Story. “Elena en Luis hebben de breuk van mama en papa een plaats kunnen geven. En nu worden ze twee keer verwend.”

“Als ze bij mij zijn, krijgen ze al mijn aandacht en bij Annelien is dat net zo. Het wordt niet meer verdeeld, waardoor ze aanhankelijker zijn geworden. Vroeger vertelden ze wat er was gebeurd op school enkel aan hun mama, nu ook aan hun papa.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.