Oumi Rayane twijfelt plots door alle heisa: “Misschien moeten Remco en ik nog wachten met kinderen”
PMN
Oumi Rayane twijfelt plots door alle heisa: “Misschien moeten Remco en ik nog wachten met kinderen”
Foto: Photonews

De Tour de France is in volle gang. De renners trekken vanaf vandaag weer de bergen in. Voor Remco Evenepoel is het zaak om de klassementsrijders te kunnen blijven volgen.

Remco Evenepoel rijdt tot dusver een heel sterke Tour de France. Ook Remco’s vrouw Oumi Rayane (24) is aanwezig in Frankrijk om de Tour te volgen. Ze is in het gezelschap van haar zus Amira.

Vorige week verscheen er een filmpje van Oumi op Instagram. Remco Evenepoel had net de tijdrit gewonnen. Oumi wilde dit moment graag met haar man beleven. Ze probeerde samen met haar zus tot bij het podium te geraken. Dat lukte niet.

Oumi raakte na deze van Remco niet tot bij haar man door de mensenmassa

Intussen nam Remco al de bloemen in ontvangst. Oumi raakte maar niet door de mensenmassa. “Het is me toen even te veel geworden”, reageert ze in Het Nieuwsblad. “Ik moest duwen om door de mensen te geraken. Ik kreeg stoten in mijn buik.”

“De mensen begrepen ook niet waarom ik door wilde. Wat ik zeker ook snap. Ik ben niet meer dan iemand anders.”

Het heeft Oumi wel aan het twijfelen gebracht. “Ik en mijn zus hadden schrik dat we elkaar zouden kwijtspelen in die massa. Voor echtgenotes met kinderen is het nog moeilijker. Misschien moeten we maar wachten met kinderen. Ik zie mezelf de kinderen niet meesleuren naar dit circus.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.