Sarah De Bie en haar man Wout van Aert vinden het heel vervelend: “Hij heeft dat niet nodig en ik al zeker niet”
PMN
Sarah De Bie en haar man Wout van Aert vinden het heel vervelend: “Hij heeft dat niet nodig en ik al zeker niet”
Foto: Instagram @debiesarah

Wout van Aert is momenteel actief in de Vuelta. Daar doet hij het heel goed. Het zal zijn vrouw, Sarah De Bie, ook plezieren.

Wout van Aert is een van de populairste Vlaamse wielrenners. Hij kan rekenen op heel wat fans. Dat is heel fijn, maar er is ook een keerzijde aan die medaille. Daar weet ook zijn echtgenote alles van.

“Weet je, het is fijn dat er aandacht is voor de koers, de ploeg en voor Wout zelf. Maar Wout is een sportman. Hij heeft al die extra aandacht niet nodig, en zijn vrouw al helemaal niet,” bedenkt Sarah De Bie zich in Het Laatste Nieuws.

Sarah De Bie merkt op dat zij en haar man Wout van Aert al die extra aandacht niet nodig vinden

Het is ook zo dat zij zich bewust meer op de achtergrond houdt. Sarah legt uit waarom ze dit doet: “Na elk artikel dacht ik: ‘Wat is hier nu eigenlijk de meerwaarde van?’”

Sarah bracht eerder al een kinderboek uit. Ze heeft nu haar tweede kinderboek klaar. Uiteraard hoopt ze op een goede verkoop, maar niet ten koste van alles. “Ik wil dat mensen mijn boek kopen omdat het er mooi en leuk uitziet. Niet omdat het door mij geschreven is: de vrouw van…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.