Sarah Puttemans heeft geweldig nieuws te melden: “Zo blij, bijna aan het wenen”
PMN
Sarah Puttemans heeft geweldig nieuws te melden: “Zo blij, bijna aan het wenen”
Foto: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans gaan we dit najaar op televisie zien. De vriendin van Viktor Verhulst zal voor het eerst opduiken in ‘De Verhulstjes’. Iets om naar uit te kijken.

Sarah Puttemans heeft intussen fantastisch nieuws te melden. Ze maakte het nieuws bekend in haar nieuwste vlog. Sarah is dolgelukkig.

We spoelen even terug naar enkele weken geleden. Sarah deelde toen het nieuws mee dat ze haar kettinkje kwijt was dat ze van haar vriend Viktor Verhulst had gekregen. Ze kreeg dat naar aanleiding van hun eerste jubileum.

Om nog een onverklaarbare reden was het kettinkje plots verdwenen. "Ik voel me echt een beetje miserabel. Ik heb gisterenavond echt hard moeten wenen. Ik heb iedereen opgebeld, maar ze hebben het nergens gevonden,” klonk het toen bij haar.

Sarah Puttemans heeft het kettinkje teruggevonden dat ze kwijt was

Intussen heeft Sarah wel goed nieuws te melden. Het kettinkje is immers weer terecht. “Een week geleden heb ik een telefoontje gekregen dat mijn kettinkje weer terecht is,” legt Sarah uit. Daar is ze uiteraard heel blij mee.

"Dat was echt zot. Ik heb zoveel moeite gedaan: ik heb denk ik elke dag gebeld om naar mijn ketting te vragen. Ze gaan hem opsturen. Ik was zó blij, ik was bijna aan het wenen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.