Bart De Wever deelt geweldige foto van zijn zoon en dochter: "Deugnieten"
LHX
Bart De Wever deelt geweldige foto van zijn zoon en dochter: "Deugnieten"
Foto: Photonews

Het is niet alleen verkiezingsdag vandaag, maar ook Vaderdag. Dat wordt ook bij Bart De Wever thuis gevierd.

Bart De Wever en zijn vrouw Veerle hebben samen vier kinderen: Hendrik, Katrien, Simon en Liesbet. De jongste twee hebben hem voor Vaderdag een bijzonder cadeau gegeven: een T-shirt.

Op Instagram deelt Bart een foto waarop hij poseert met hen en het T-shirt aan heeft. "World's best farter ever. Oop! I meant father", staat erop. Ofwel: "De beste windenlater van de wereld. Oeps! Ik bedoelde vader."

"Naast een belangrijke verkiezingsdag is het vandaag ook Vaderdag. Een origineel cadeau brengt warmte in huis", schrijft hij erbij.

Zijn volgers kunnen er goed mee lachen. "Zalig!", reageren ze. "De humor hebben je kinderen van geen vreemde." "De appel valt niet ver van de boom... Goede humor."

Ook wat uiterlijk betreft valt de appel niet zo ver van de boom, vinden sommigen. "Die jongen is helemaal zijn papa. Twee druppels water!", klinkt het. 

Er zijn uiteraard ook heel veel mensen die focussen op het politieke deel van Barts Instagrampost. Zij wensen hem massaal veel succes vandaag. "Onze stem heb je alvast!", laten ze weten. "Wij rekenen op jou en jouw ploeg!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bart De Wever (@bartdewever1)

Meer nieuws

Meer nieuws

.