Fabrizio Tzinaridis gaat voor tattoo op wel erg intieme zone
ASX
Fabrizio Tzinaridis gaat voor tattoo op wel erg intieme zone
Foto: Instagram @fabrizio_tzinaridis

Fabrizio Tzinaridis, de Limburgse tatoeëerder met Griekse roots die bekend werd dankzij ‘Temptation Island’, laat weer van zich horen. Op Instagram deelde hij afgelopen week enkele opmerkelijke verhalen.

Zo is er het trieste nieuws dat het huis van zijn neef helemaal in de as gelegd werd na een fikse woningbrand. Fabrizio startte een crowdfunding op die inmiddels zo’n 6000 euro opleverde. “Mijn neef raakte alles kwijt. Alle beetjes helpen”, klinkt het zwaar aangedaan.

De voormalige deelnemer van ‘The Bachelor’ is een bezige bij. Fabrizio richtte vorig jaar een Grieks restaurant op, waar hij zelf elke avond de gasten ontvangt. Daarnaast heeft Fabrizio ook nog steeds zijn eigen tattoozaak in Beringen.

Zelf heeft de vrouwenmagneet ook aardig wat tattoos. Vorig jaar liet hij de tattoos in zijn gezicht en hals weglaseren, naar eigen zeggen om zo meer acteeropdrachten te kunnen binnenhalen. Ter compensatie liet de jonge ondernemer een tattoo zetten op een andere, opmerkelijke plaats.

“Lege plekjes opvullen”, schrijft Fabrizio op Instagram Stories, terwijl we hem op de tafel zien liggen bij een bevriende tatoeëerder. De beelden laten niks aan de verbeelding over. “Ja, dat is m’n kont”, bevestigt Fabrizio. Voor wie zich afvraagt of de gespierde bips van de man puur natuur is, klinkt het antwoord: “Gewoon squaten als een baas!”

Fabrizio Tzinaridis

Meer nieuws

Meer nieuws

.