Hanne Troonbeeckx wanhopig: "Bol het gewoon allemaal af"
LHX
Hanne Troonbeeckx wanhopig: "Bol het gewoon allemaal af"
Foto: Instagram@hannetroonbeeckx

Presentatrice Hanne Troonbeeckx is erg actief op sociale media. Daaraan zit uiteraard ook een niet zo aangename kant.

"Er moet even iets van mijn hart", begint Hanne Troonbeeckx een boodschap in haar Instagramverhaal. "Ik heb een hekel aan social media. Niet per se social media, maar aan jullie, volgers."

Ze heeft het uiteraard niet over ál haar volgers. "De ene helft, dankjewel. Ik krijg heel veel superlieve berichten. Maar die andere helft... Jezus Christus, wat een commentaar", klaagt ze. 

"Ik heb het zó gehad. Bol het gewoon allemaal af. Als jullie in het echte leven mensen niet leuk vinden, trek je daar niet mee op. Dus alstublieft, ga weg, volg mij niet meer, laat mij met rust."

"Eet ik gezond, dan is het niet goed genoeg. Eet ik te vettig, dan eet ik te vettig. Zie ik er goed uit, dan is het te fake. Zie ik er slecht uit, dan ben ik te oud. Het is nooit goed. Altijd commentaar. Ik heb het zo gehad."

"Stop met mij te volgen en word eens volwassen. Respect hebben in de digitale wereld, dat is pas chapeau. Mischien zouden jullie dat eens moeten proberen."

Haar boodschap valt niet bij iedereen in goede aarde. Even later deelt ze een screenshot van een bericht dat ze van een zekere Marc heeft aangekregen. 

"Stop met zagen", luidt dat. Als u kiest voor een publiek leven op sociale media, moet je tegen de bagger kunnen. Dus: jij moet verdwijnen, niet de volgers."

Meer nieuws

Meer nieuws

.