Olivier Deschacht doet eerlijke bekentenis over zijn liefdesleven: "Chaotisch"
LHX
Olivier Deschacht doet eerlijke bekentenis over zijn liefdesleven: "Chaotisch"
Foto: Photonews

Sinds zijn scheiding van Annelien Coorevits heeft Olivier Deschacht de ware liefde nog niet gevonden. Dat betekent echter niet dat hij niet op zoek is...

Een tijdje geleden werd Olivier Deschacht gespot met zangeres Pauline Slangen, maar nog voor het nieuws over hun relatie goed en wel bevestigd was, bleken ze alweer uit elkaar te zijn. Sindsdien is Olivier nog steeds single, en daar heeft hij het lastig mee.

"Ik mis iemand in mijn leven. Ik mis rust. Stabiliteit", zegt hij in Het Nieuwsblad. Mijn carrière is voorbij, mijn huwelijk met Annelien is voorbij. Het is een beetje chaotisch, nu."

Een gebrek aan vrouwelijke aandacht heeft hij niet, elke dag wordt hij aangesproken. "Ik ben ook een jager. Dus ik kom wel iemand tegen. Maar ik heb de laatste tijd ook gemerkt dat je niet té veel op zoek moet gaan", beseft hij.

Hij heeft zijn geloof in de ware liefde gelukkig nog niet verloren. "Ik geloof dat ik op een dag met iemand de rust en stabiliteit zal vinden die ik zoek. "Ik móét dat blijven geloven. Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn. Zeker ik niet. Ik wil iemand naast mij."

Meer nieuws

Meer nieuws

.