Olivier Deschacht wil iets duidelijk maken over zijn relatie met Pauline Slangen
LHX
Olivier Deschacht wil iets duidelijk maken over zijn relatie met Pauline Slangen
Foto: Photonews

Sinds zijn scheiding met Annelien Coorevits is Olivier Deschacht (43) de ware nog niet opnieuw tegen het lijf gelopen. Wel had hij onder andere een korte romance met zangeres Pauline Slangen.

Met twee kinderen die om de week bij hem zijn, is het voor Olivier Deschacht niet makkelijk om een partner te vinden. In de week dat hij de kinderen heeft, komen zij namelijk op de eerste plek. Dat is voor zijn vorige vriendinnen soms lastig geweest, vertelt hij in Story.

Die vorige vriendinnen, dat zijn onder andere de 28-jarige Miss België-kandidaat Bo Praet en de 22-jarige zangeres Pauline Slangen. Het lijkt misschien geen toeval dat het twee bekende gezichten zijn, maar volgens Olivier is het dat wél.

"Ik val niet op bekendheid", wil hij duidelijk maken. "En dat ze jonger zijn dan ik, is ook puur toeval. Ik kan ook verliefd worden op iemand die even oud is als ik of zelfs wat ouder."

Voor hem is het gewoon belangrijk dat er een klik is. "Dat was er vanaf het eerste moment bij die dames, maar toch is het telkens fout gelopen."

Dat had niet alleen met zijn levensstijl te maken, maar ook met zijn leeftijd: hij zag het allemaal iets rustiger dan Bo en Pauline. "Zij hadden andere doelen in het leven. Dat kan, maar enkel in de weken dat Elena en Luís niet bij mij zijn. Onze doelen waren te verschillend."

Meer nieuws

Meer nieuws

.