Slecht nieuws voor Claire, de vrouw van Petra De Sutter: "Zal er niet in zitten"
LHX
Slecht nieuws voor Claire, de vrouw van Petra De Sutter: "Zal er niet in zitten"
Foto: Photonews

Binnenkort kan Petra De Sutter uitblazen na een drukke campagneperiode. Ook voor haar vrouw Claire Vanhoutte is het mooi geweest.

Het is een pittige verkiezingscampagne geweest voor Petra De Sutter, maar ook voor haar vrouw Claire. Zij moest toekijken hoe er soms hard op de man werd gespeeld. Vooral het moment waarop Tom Van Grieken zei dat De Sutter voor hem geen vrouw is, heeft erin gehakt.

"Mensen vergeten dat ze daarmee niet alleen de politici zelf kwetsen, maar ook hun partner, vrienden en familie", zegt Claire tegen Het Laatste Nieuws. "Die verwijten zijn ook bij ons hard aangekomen."

Hoewel de verkiezingsuitslag van Groen niet bepaald een succes genoemd kan worden, is er vandaag toch reden om te vieren bij het koppel thuis. Het is namelijk De Sutters 61ste verjaardag.

Helaas zal er weinig tijd zijn om ervan te genieten, vreest Claire. "Een uitgebreid ontbijt zal er niet in zitten, als ze alweer naar het partijbureau moet", klinkt het. "Maar ik heb toch fruitsap fris gezet in de koelkast. En hopelijk kunnen we 's avonds nog iets eten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.