Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere doet boekje open over haar relatie: "Dat botst weleens"
LHX
Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere doet boekje open over haar relatie: "Dat botst weleens"
Foto: Photonews

Sinds het ontslag van Conner Rousseau is Melissa Depraetere interim-voorzitter van Vooruit. Ze is getrouwd met Kenneth Vermeulen.

Als er één ding is waar Melissa Depraetere een hekel aan heeft, is het traagheid. Voor haar moet alles altijd vooruitgaan, en dat is niet enkel zo op haar werk.

Ook bijvoorbeeld wanneer ze naar de supermarkt gaat, kan het voor haar niet snel genoeg gaan, in tegenstelling tot voor haar man. "Hij is iemand die graag op z'n gemak alle rijen afgaat met zijn winkelwagentje, terwijl het bij mij snel en efficiënt moet gaan. In vijf minuten binnen en buiten, dat is mijn ideaal", vertelt ze in Humo.

"Dat botst weleens, zoals het wel vaker botst tussen ons, want we zijn op vrijwel alle vlakken elkaars tegenpool – opposites attract", klinkt het. "Hij ergert zich er bijvoorbeeld bont en blauw aan dat ik zo ongelooflijk slordig ben, en dus bijna elke dag wel iets kwijt ben."

"Mijn sleutels, mijn portefeuille, mijn gsm, wat dan ook. Dat is zonder twijfel één van de grootste ergernissen van iedereen die ooit met mij heeft samengewoond."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Melissa Depraetere (@melissa.depraetere)

Meer nieuws

Meer nieuws

.