Bingetopper met passionele scènes op Netflix houdt kijkers vast voor hun scherm: “Dit is geweldig!!!”
WVDS
Bingetopper met passionele scènes op Netflix houdt kijkers vast voor hun scherm: “Dit is geweldig!!!”
Foto: Netflix

Op Netflix staat een serie die je aan je scherm gekluisterd houdt. Wanneer een vrouw zich laat verleiden, verandert heel haar wereld. Natuurlijk zorgt dit voor hoogspanning in haar huwelijk en leven.

Nandi bevindt zich in een weinig opwindend huwelijk met Leonard (Thapelo Mokoena). Wanneer Nandi een weekend weg is, ontmoet ze een verleidelijke man die haar diepste passies aanwakkert.

Tijdens een uitje in het weekend laat ze zich verleiden door de aantrekkelijke en charismatische Jacob (Prins Grootboom). Deze enkele ontmoeting blijft niet zonder gevolgen, wanneer Jacob een van haar studenten wordt. 

Als er ook nog eens een moord plaatsvindt in haar omgeving, kan Nandi niet loskomen van de gedachte dat een van haar geliefden hierbij betrokken zou kunnen zijn. Leugens en geheimen uit het verleden van haar dierbaren komen bloot te liggen.

‘Fatal Seduction’ combineert een misdaadverhaal met gepassioneerde scènes. Het verhaal is geschreven door Steven Pillemer en is geïnspireerd op de Mexicaanse serie Dark Desire.

"Bravo dit is geweldig!!! Alles, van de cast tot de verhaallijn. Ik ben verslaafd!!!!"

"Ik hield van deze serie maar veel vragen...maar ze werden beantwoord aan het einde..."

"Leuke twist op het einde. Ik hou van een verhaal met een verrassing."

Meer nieuws

Meer nieuws

.