Een zeldzame parel op Netflix ontroert iedereen: “Twee keer gekeken en beide keren gehuild”
WVDS
Een zeldzame parel op Netflix ontroert iedereen: “Twee keer gekeken en beide keren gehuild”
Foto: Netflix

Op Netflix staat een heel meeslepend verhaal dat iedereen tot in het diepst van zijn hart raakt. Kijkers raden in ieder geval aan om tissues in de buurt te houden.

"Ik heb 90% van de film gehuild en ging naar bed met een verstopte neus en erge hoofdpijn. Absoluut prachtige film.”

We hebben het dan over Kogustaki Mucize oftewel in het Engels Miracle in Cell No. 7. Een film uit 2019. 

Maak kennis met Memo, een vader met een hart zo groot als de oceaan, maar met een verstandelijke beperking. Hij belandt onterecht achter de tralies vanwege een tragisch incident met het kind van een commandant.

Ondanks de schrijnende omstandigheden waarin Memo zich bevindt, blijkt hij een ware held te zijn in zijn cel. Hij redt op een dag één van zijn medegevangenen en smeedt sterke banden met hen. 

Maar hier eindigt het niet, want zijn onverschrokken dochter Ova doet het onmogelijke: ze dringt de gevangenis binnen om haar vader te steunen. Ova is een stralende zon te midden van de sombere muren van de gevangenis. 

Ze bouwt vriendschappen met zowel gevangenen als bewakers en is vastbesloten om de onschuld van haar vader te bewijzen en hem de vrijheid terug te geven. 'Miracle in Cell No. 7' is een hartverwarmend avontuur vol emotie, humor en onverwoestbare banden die je zeker niet onberoerd zullen laten.

Kijkers raden deze prachtige film dan ook aan. "Twee keer gekeken en beide keren gehuild. De beste."

"Een zeldzaam juweeltje, een must-watch Zijn een prachtige film."

Meer nieuws

Meer nieuws

.